Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskning kan inte alltid klaffa!

En händig man ifrån Laxå
han har installerat badkar så
en granne tar en titt
säger tänk om det vore mitt
och att det var julafton också...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 13:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja förr badade man bara till jul.
Men som tur är så gör vi det oftigare nuförtiden.
2011-03-05

  filosofian
Kul dikt! :D
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt