Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av

http://www.youtube.com/watch?v=4Mzp4MOtVZ4




Själens sång

 

Själens höstlöv
dansar
i vinden som
ryter

~~*~~

Regntunga moln
seglar
över stormiga
skyar

~~*~~

Själens droppar
faller över
rosen
bladen

~~*~~

och solen gör
regnbågar

~~*~~

Havets vågor sköljer
klippan

~~*~~

och kärleken är
ren

~~*~~

Stjärnor glittrar
som barn
i månens
sken

~~*~~

Själars dans
som fjärilar
mellan
ljuvligt doftande
blomster
kalkar

~~*~~

och cirkeln sluts i
evig
heten

@-}-- <3




Fri vers av Stjärnöga
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 23:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert berörande!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga