Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ensam för livet






utmark mörknar
såg
fotspår av längtan
ensam
med ögon skrämda
av bilder
bländas av livet
min kalla stjärna lyser
av sorg








Fri vers av Myself
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-12-15 21:38



Bookmark and Share


    flisan_jag
gillar den. kan inte säga exakt vad det är jag tycker om, men jag gillar att den lämnar lite kvar åt läsaren.

tycker om sista frasen

"min kalla stjärna lyser
av sorg"
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself