Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, ge mig en ängel

Mamma, ge mig en ängel
En ängel med stora vingar
Och rosa kinder

Mamma, låt ängeln ta mig härifrån
Släpp taget om mig
Döden vilar i min kropp

Låt din kärlek föra mig vidare
Min kropp är full av smärta
Låt mig få dö
Så att jag än en gång kan få leva

Mamma, jag sprider ej längre någon glädje
Låt ängeln ta mig så att du ännu en gång kan få le
Slösa inte dina tårar på mig

Mamma, allt kommer att bli bra
Jag kommer inte känna någon smärta
Din sorg kommer lätta

Mamma, ge mig en ängel
Snälla




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 817 gånger
Publicerad 2006-01-07 20:16



Bookmark and Share


    Skymningens Miia
Ibland kan det barnet önskar vara det bästa även om det orsaker sorg... Otroligt bra, påminner om en mors villkorslösa kärlek men även det kan vara lite för mycket ibalnd... Otroligt bra beskrivning av smärtan - kunde nästan känna smärtan...
Jätte fin och vacker...
2007-01-04

    ej medlem längre
ett baarns önskan att åna om sin mor.
vacker
2007-01-04

  aftermath
fina ord ur sorgens djup.
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1