Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandrarens vän!

Du lyser för oss alla
Dig vill någon kall kalla
Du har ju Ditt sken
Då på kvällen sen
Då Din stråle lyser opp
Då till och med non-stop
Då Du Måne gör Ditt lopp
Du ger mig alltid i mörkret ett hopp




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 09:43



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert, mycket vackert.
2011-03-07

  Eva Langrath VIP
Vackert skaldat.
2011-03-06

    ej medlem längre
Fint om vår gula Luna...
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt