Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spänn ande.. lagra.. konfrontera... släpp; spännande




spännande

 

*

 

spänt i Himlen
Anden håller sig


och hell du vet
blir utan syre

SpännAnde

 

*

spännande

 

rädd

 

spänner Anden
håller andan över hell

bemästrar elden
med syrebrist

 

möter i glöden

 

andas ut allt
till gnistan

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger
Publicerad 2011-03-07 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri