Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borta bra men hemma bäst!!!


Tiden rinner

Nere vid botten av en ocean
Låg jag med kroppen nersänkt

En orkan målade mig med svärta
tog mig djupt ned i ett okänt myller

Det sved i själen, kippade efter andan
Jag drogs ned i en ond spiral

En dvala jag sent skulle vakna upp ur
tiden stannade och allt snurrade runt

Jag fastnade men ville gå vidare
Dagen kom och jag blev hel igen

Solen värmde mig ömt och jag lekte
sprang runt och hittade hem

Tilbaka till gården som jag varit ifrån
ljuset tändes och jag kände mig fri igen




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian