Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 år.

Jag har glömt alla åren,
tappat bort alla orden
lämnat något bakom mig
och försökt hämta något som inte finns
Jag har letat efter dagen
och tappat bort mig i natten
varit ensam kvar.
Jag har varit förlorad i en dröm
och bryskt vaknat upp.
Försökt förstå något som inte finns
försökt dölja något verkligt i en lögn
Jag har önskat mig långt härifrån,
och landat här igen
på samma gator,
samma hus,
samma vägar som innan.
Vi kommer aldrig härifrån




Fri vers av entusiasm
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm