Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt jag gjort... (Har ändringar efter inspelningen)


Otrogen (Låt)


för att göra historien extra äcklig
skulle jag kunna säga
att han var min bästis

men den är äcklig nog
som den är i verkligheten
trots att jag knappt ens
vet vad han heter

snoka upp sliskiga foton
på facebook

att du inte fått tummen ur
innan dom ens togs

er 2 hånglandes
på din semesterresa
och sen att du förneka
din jävla fega

mest det som gör mig sur
att du aldrig berätta
trodde vi hade en pakt jag och du

kanske han är din rätta
men varför sa du inget
du lät mig hoppas
jag hade kvar ringen

trodde du jag skulle hoppa
från balkongen eller?
okej jag blev sugen
men jag stannar hellre

du sårade mig verkligen
jag undrar om du fattar
ingen lust att träffa nån igen
är som en dörrmatta

mina ögon har blivit svarta
där mitt hjärta satt
är nu en stor krater

kommer aldrig åter skratta
har förträngt allt det ljusa
är som en larvfyllt kadaver



missförstå mig rätt
jag fattar varför du drog

jag är svår att ha att göra med
och du fick helt enkelt nog

men att den där jäveln
kommer och tar min plats

han som inte ens kan klappa i takt
gör själlös tekno och tuggummipop

visst, jag vet att du aldrig gilla min hip hop
men den kommer inifrån min själ, basattuvet
måste bearbeta skiten jag har i huvet

mitt liv har inte varit nån dans på rosor
har varit omgiven av pundare, alkisar och horor

är där jag är via den krokiga gatan
fått spö och spöat, har lärt mig att hata

aldrig lärt mig att älska
kanske därför det var svårt
har en mörk grundkänsla
min kropp full av ärr och sår

30 långa för jävliga år…



mitt inre fyllt av smärta
ockuperat av svärta
en grådaskig dimma
som jag simmar runt i

jag simmar runt här
och sjunker
under
isen är det svårt att hitta tillbaks

kanske någon
nån gång
hittar mitt vrak

kanske nån gång
någon hittar mitt vrak













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 23:54



Bookmark and Share


  peter markurth
stark, fruktansvärt om det är sant...
2011-03-07

  walborg
Så smärtsamt att läsa vännen.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP