Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar en paus

jag stannar upp
tar ett paus
mitt i livet
tar ett djupt andetag
och allt bara rasar runt mig
allt jag byggt upp
faller sönder
inget blir kvar
inget kan jag göra
bara titta
jag orkar inte mera nu
en fågel skulle jag villja vara
kunna bre ut mina vingar
och flyga i väg
men jag tar mig ingenstans

livet tar en ny vändniing
pausen är slut......




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-07 01:15



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Precis så kände jag när mitt äktenskap kraschade för fem år sedan, men mina två barn valde mig och det har hållit mig uppe !
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna