Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gav resultat...

En spelglad grabb från Vaudevill
spelar trumpet så ljudet slår till
folk sa, vad du kan
ja jag gör sa då han
allt för att få lägenheten intill






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-07 05:05



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
den var kul!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt