Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för profylax...

En glad sportfiskare från Ax
med fisket inte har någon flax
går till butik vill
ha någon billig sill
affärsman sa: -Frun ringde sa, köp lax...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 05:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han hade nog otur ganska ofta när han var på fisketur!:)


@nn
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt