Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du ?

Jag söker platsen i mina drömmar
den jag så ofta besöker
och den som känns så bekant

Jag VET att jag varit där förut
njutit dofter och smaker
förtrollats av dess skönhet
och gått i den mjuka sanden
smekt mina bara fötter

Men var är den
finns den i vår tid
eller en annan
Platsen som fångat mitt hjärta
som ger mig saknad
av att få vandra där igen




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 07:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker om den här textens frågande innehåll, ibland är platsen kanske mera inombords än ett verkligt minne, vi minns ju alla olika om än vi var där samtidigt. Trenne violer förtjänte den
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen