Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förväntade mig aldrig att himlen skulle förstå men kanske att jag skulle

sommarens sista ros har gnistrande frostiga konturer
och försöker blidka mitt vemod som är betydligt tyngre
än min jazziga dialekt

jag ritar glada bilder under blinda ögonlock
och skriver sagor utan slut som ingen förstår

det pågår hela tiden medan vi är

men ibland tänker jag på döden
och att alla sånger ändå har sitt slut
att svikna löften faktiskt bara existerar om vi vill det

det finns ett förklaring på andra sidan allting

och det var länge sedan du log nu




Fri vers av L I V
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-07 19:36



Bookmark and Share


    Max Poisé
Oj vilka sköna vändningar du gör här, fundamentet rycks ur sin självklarhet och jag njuter av dess faktum!
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvliga rader av dig än en gång. =)
2011-03-07

  Niclas Petersson VIP
"det finns ett förklaring på andra sidan allting

och det var länge sedan du log nu"

Stort!
Gillar. Mycket.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

L I V
L I V