Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens dikt av en sorgsen poet

Tårarna rinner ej längre på utsidan av mig
De får mig att bevisa mitt rätta jag
Så de låser sig fast hos insidan
De visar att jag är super svag

Min hjärna fylls med läskiga tankar
Taggtråd snurrar sig runt mina ben
Som av hennes svek min själ sönder bankar
Jag tror jag förstår att jag är liten och klen

Att träffa henne för första gången på två år
Att se och höra...morsan(!)
Får en att tänka på alla hennes framskapade sår
Undra lite varför hon krossade barnens uppfostran(?)

Tankar över tårar svek och misstag
Sprickor i hjärta och själ skapar
Varje liten sekund varje andetag
Ser nu hur min hand på alla sår skrapar

Kanske jag borde säga farväl
Åt varje dag, sekund och timma
För det som händer krossar min själ
Och gör så att mina ögon tjocknar likt dimma




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 20:35



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Livet kan allt visa så tunga sidor, som vi knappt orkar bära, men vi får aldrig i sorgens stund glömma, att den dagen som är idag, endast är en kort sekund, och att vi alltid kan veta, att innerst i våra hjärtan, vi är viktigast av allt, och helt ovärderliga, och det finaste som finns, och att det finns därute så många, som längtar och behöver, just precis och bara just dig, och din kärlek, som utan den, inget förmår. Della, du är så viktig. Della, du är så fin. Della du är bäst. Della!
2011-03-08

    //Nikita
Hemskt.. :(
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della