Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtrande känslor

Stående i stormen.
Det är fortfarande svårt än.

Halvt levande.
Halvt död.

Ni kommer aldrig se mig hög.
Jag är inte den som behöver knarkets stöd.

Ingen som lyssnar.
Ingen som hör.

Bryr ni ens om vad jag egentligen gör?

Så länge ni ser men inte berör.
skiter ni fullständigt i vad jag egentligen gör.

Behöver komma bort.
vill träffa mina kompisar från någon annan ort.

Men när man inte får något svar.
Så förstår man att jag är inget att ha.




Fri vers av Noel Åberg
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg