Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järn, hjärna, ogärna

 

en järnhandske klämmer till om hjärtat
utan förvarning
 
tankarna är ilande nålar av is:
jag lever ganska nöjd nu
- vad är det jag glömt?

det borde vara bra
men något jämntjockt har smetats ut
över mina dagar
smörigt
går ton i ton
grått i grått
som hjärnsubstans?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 00:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
det borde vara bra
men något jämntjockt har smetats ut
över mina dagar



Det är besvärligt när man tycker att det borde vara bra...känslorna lever emellanåt sitt eget liv...
2011-03-12

  walborg
Vad är det som pågår? Smärtsamt.
2011-03-08

  Suzy med punkterna
Ganska talande i grått och jag gillar ju grått så....
2011-03-08

  peter markurth
snyggt
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger