Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lebbiga typer


Fjärran från de rabiata feministdjävlar, som man annars ser. Snaggade eller kortklippta, med hornbågade glasögon, rytande med knytnäven i luften.

De får en att tänka på Jesus och hans korsfästelse, de ropade ”korsfäst korsfäst”.

I nutiden så skriker de, ”männen” efter detta ”korsfäst männen korsfäst männen” verkar de ropa och en stor del av dom är dessutom, inte bara feminister, de är lebbor med. Lebborna som skriker sina läbbiga ramsor….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2012-06-08 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO