Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke på morgon

Idag bekände jag

att du blott var en

parantes


Förneka mig vaggande

framåt




Fri vers av NiklasB
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB