Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi inuti

Vår saga nu, sjunger fritt om kärlek
den drömmen som vilat inom mig
skapar ord som hjärtat talar
till den vackra verklighet som är du
Dag för dag skrivs poesi inuti
ändlösa rader om närheten
mellan våra samhöriga själar
Ord som glädjer mig på gråa dagar
om de hjältevingar som du bär
Den största gåvan jag fått i livet
är orden i min ändlösa kärlek till dig




Fri vers av poetlinan
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan