Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en båt



Det viktigaste är ljudlöst
det kommer till mig i tidigaste timmen
och röjer sitt väsen med mitt eget leende.

Min tid är mitt skeende.
Men jag är förundrad över åren som går
och gick.
Och tiden som jag faktiskt förfogade över
och fick.

Vad blev det av mig?
undrar nog en annan som aldrig läst
det jag vikt mitt liv och öra åt.

För dem är jag strandsatt i en odimensionerad båt.




Fri vers av Janjohan
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan