Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag för slag

(refräng)

steg för steg
slag för slag
varför måste detta vara vår enda lag.

låt mig se
låt mig va
låt mig leva så som jag va.

(vers)
du bryter ner dom svaga
för du vill ha dom som slavar.
med pengar gör du ju som du behagar

borgar mannen är min fiende
han slår ner mig med ett leende
men han kan aldrig ta bort mitt seende

Detta är kärlekens arme
och vi slåss för att du inte ska få vara med.

(refräng)
steg för steg
slag för slag
varför måste detta vara vår enda lag.

låt mig se
låt mig va
låt mig leva så som jag va.

(vers)
när man inte har några pengar
och ingen stans att vända
då vet man inte vad som kan hända.

Jag vill fixa denna jord
så lyssna på mina ord
dom kommer inte sitta så länge på sin tron.

även om dom har makt
så har dom inte kärlekens kraft
Sjung med alla ska få se.

(refräng)
steg för steg
slag för slag
varför måste detta vara vår enda lag.

låt mig se
låt mig va
låt mig leva så som jag va.








Fri vers av Noel Åberg
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg