Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmets Lugna Vrå

Hemmets lugna vrå
En slentrian för två
En sitter bredvid och en tittar på




Fri vers av Avsmak
Läst 369 gånger
Publicerad 2011-03-08 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak