Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respiratskepp

Ett respiratskepp
Med fallna fanor
Ett desperat grepp
Mer som en sköld

En murken regel
Med gamla anor
Ett trasigt segel
I stiltjens köld

Vågor förblindar
Som gamla vanor
I karga vindar
Är man förtöjd

Fingrar på rodret
I gamla banor
Man färdas lodrätt
Men aldrig nöjd

Det blåser pest över havet




Fri vers av Avsmak
Läst 424 gånger
Publicerad 2011-03-08 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak