Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag är

Poeten som andas ord
sluter ögonen
tvivlar
längtan
versen som binder samman
bokstav för bokstav
var är den poesi
som jag önskar jag kunde skapa
slutna ögon ser
vackra vidder
glöm inte
vem du är




Fri vers av poetlinan
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-08 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan