Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just i det ögonblicket

När din hand har ett stadigt grepp om mitt hår

Och dina läppar möter min svank

Viskar jag till dig

Min uppenbara hemlighet




Att du finns djupt inom mig




Fri vers av Line W
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-09 02:44



Bookmark and Share


    Michael Lilja
Ja kärlek så fin Line w:)
2011-03-09

  Junitvillingen
Härligt med denna dikt just för att den har fler bottnar än en - gillar stämningen i texten...så där sinnligt laddad...och delvis mystisk med! Mycket bra skriftat Line!
2011-03-09

  Lars E Jönsson
Underfundig text som vanligt bra när du får till det, jag skrattade
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W