Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som drar skärpan

och väntar töntigt
på att han skall ändra
hon som står på perrongen
med ansiktet mot
den varma dagen


dunet från någons jacka
svävar i en halvtom vagn
broarna och snön som
ivrigt ligger kvar

hur allting passeras
hur jag inte blev
medlem
i den nya videobutiken.


jag är i skanstull
jag är snart hemma


stockholm är alldeles
för att man skall mötas
utan avsatt tid.






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-09 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP