Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken, sorgen o ilskan har en sak gemensam

Kärleken så vacker
Sorgen så djup
Ilskans så traumatisk

Kärleken så hård
Sorgen så förutsägbar
Ilskan så obeskrivbar

Kärleken så mystisk
Sorgen så frånvarande
Ilskan så igenkännande

Kärleken så fascinerande
Sorgsen så avstötande
Ilskan så tilldragande

Tillsammans bildar de ...mängder av tårar





Fri vers av Della
Läst 475 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra och sant!
2011-03-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så här blev det: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1270206

2011-03-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jättebra.
Tårar frigör själen.
Själen seglar mot lyckan på det salta hav som dina tårar utgör.

Oj, tror jag börjar bli inspirerad... :)
Tack!
2011-03-10

  Ari Viklund
tårarna mina, torkade
ut, redan vid 14 vårar,
men vid 52år, kom de
åter, som kärlekstårar
2011-03-09

  Malin Olsson
så sant. Jättebra :)
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della