Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (så nära)...

 

så nära känns din tanke

så nära värmer den mig

 

så vänliga ord

så följer dem med mig hem

så finner jag dem

 

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-09 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det kan aldrig bli för mycket av värme och vänlighet!



@nn
2011-03-10

    ej medlem längre
Tänk att ord kan värma så här. En värmande vacker dikt
2011-03-10

    ADI Nehlin
fin..sådant betyder mycket
2011-03-10

  Lars Hedlin
Värme...
2011-03-10

    ej medlem längre
Vänlighet föder vänlighet!
Nära kan alla var om de vill!

Fin är din text,som en spegelbild av dig-fina du!
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra