Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmare

En nyans av blått
bland mina svävande tankar.
En horisont av eko
i min värld av tomhet.

Förevigad av stunden jag lever i
bortglömd av evigheten som omger mig.

Stjärnklara nätters enkla tysthet
håller mig vaken av beundran.
Där jag bortom låsta portar
finner meningen med min existens.

Skrapar på ytan till en annan värld
knackar på dörren till mitt parallella universum.

Presenterar mig som drömmare
att dömas inför gud.
Ber om förlåtelse
för att jag sålde min själ för frihet.




Fri vers av Nichlas
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-12-16 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas