Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generation X

Jag är ett barn av den nya generationen
Två ansikte som delar på samma plats.
På dagen bländar mitt leende er alla
På kvällen vänder jag andra sidan till.

Instängd bakom höga murar av mig själv
Skräckslagen inför insikten om min egen existens.
Framför mig gapar en avgrund
Där livet inte längre leker.

När morgonen gryr
Vänder jag på huvudet
Ler mot omvärlden
Medans mitt inre blöder.




Fri vers av Nichlas
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-12-16 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas