Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund att minnas

Tystnad råder
när ord flyter samman till en vacker melodi.

När den slitna pennan möter det blekta pappret
och skönhet tar sig liv.

Söker frihet
en vilja att leva.

Poesi smälter samman med kärlekens och språkets gåva
värmer våra hjärtat i den annars så kalla omvärlden.

Vaggade till trygghet av rytmen
förlorade i en stund av förtrollande skönhet.

En stund, en plats, en gåva
som vi för med oss förevigt.




Fri vers av Nichlas
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-12-16 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas