Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min mors vän, flera barns mamma, och barnbarns farmor. Till Annsofi som uppskattade min poesi mycket och gav glädje till mig. Min dikt solens barn läste hon när hennes barnbarn döptes. Så fint, och detta är mitt tack och farväl


Annsofi och solen

Sista andetaget, stjärnorna lyser
snart kommer solen upp och dagen vaknar
över sörjande hjärtan kommer en stillhet
och minnena får bli ljuset och trösten
för dagen känns mörkare än molnen
Inget hjärta är tyst, de sjunger sin sorg
om saknad tung att bära
Solen vilar bakom molnen
men lyser ändå snart igen
för glädjen av den närheten
som aldrig lämnar ett älskande hjärta
solen som strålar över själen så fri
skänker en sista rad poesi till Annsofi




Fri vers av poetlinan
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-10 14:32



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Fin och njutbar att läsa
ömhet i undertexten
skymtar fram
2011-04-05

  Nils Teodor VIP
Vacker och berörande
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan