Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlad

Bland falland regn och virvlande löv
sliter jag min själ i tusen bitar.
Kastar mitt hjärta på den smutsiga marken
säljer mitt liv till högstbjudande.

Vrider mig av smärtor
skriker av förtvivlan mot himlen.
Ber om att inte få existera
ber om att få dö här och nu.




Fri vers av Nichlas
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-12-16 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas