Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianot

Smekande fingrar nuddar lätt vid pianots glans
föder toner ur djupet av min smärta, min kärlek, mitt hopp.
Spelar mig bortom verkligheten
förlorar mig själv i evigheten.

Förälskade noter bjuder till dans
lyfter mig dit inga tankar når.
Skapar ett konstverk
förevigat i nuet.

Jag spelar från mörker till ljus
för allt som lever och allt som är dött.
Min visa är för ingen
min visa är för alla.

Jag spelar för dig som bär på sorgens bleka skepnad
för dig som brinner av förtrollad kärlek.
För dig som orkar lyssna
och för dig som inte hör.




Fri vers av Nichlas
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-12-16 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas