Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ju för dig.

Jag är arg idag
på just denna dag
då regnet smattrar mot rutor utan gardiner
då gatorna ligger öde och tomma

Jag är trött idag
för jag har gått länge nu
vandrat utan slut
på en väg som inte leder någonstans

Varje dag är en kamp
så jag är arg just idag
för jag har tappat hoppet
överlämnat mig åt friheten
där änglar styr och himlen gryr,
blå istället för grå

Jag har lämnat molnen som växer
gått av vägen som inte leder fram till nått
sopat igen alla mina spår
så att de inte visar att jag försökte hitta fram till dig,
till någon,
som kunde hålla om mig regniga dagar som idag,
då jag är arg på dagen.

För jag hittade dig aldrig.
Du hade redan lämnat allt och alla.
Du hade sagt dina farväl.
Du hade lämnat allt bakom dig.

Jag är inte arg på dagen,
jag är arg på dig,
för du lämnade mig ensam idag,
denna djävla dag,
då ingenting är som det borde vara
och jag är den enda som är kvar.

Så jag ska leta upp dig i smyg
springa och viska ditt namn lika tyst som du smög iväg
och om jag så dör
så ska du veta att allt var för dig
och jag hatar dig så mycket för det.




Fri vers av entusiasm
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-03-10 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm