Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi gömma oss i misären?

Jag önskar att jag vore lite mer
lite mer värd
värd
värd så som solen är värld molnen och ingenting spelar någon roll
för nu är det stängda dörrar som gäller
stängda dörrar och låsta fönster
det kunde lika gärna ha varit galler.

Ska vi fly
fly ner i misären
dölja våra misstag i galenskap och kunna säga
"det känns helt okej"

Ska vi trampa på några tår
jag vill trampa på deras tår
och slå sönder deras låsta dörrar
och se glaset splittras under beröring

jag ska
röra
röra
röra vid något som verkligen betyder något.

Ska vi dölja oss i misär
gråta vitt och brett
och säga att det var ett misstag, säga
"det var aldrig okej"

Ska vi fly?
Ska vi fly fly fly fly
Ska vi springa och gömma oss
och säga
"vi är helt okej"
och veta,

veta så jävla väl
att det var en lögn




Fri vers av entusiasm
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-10 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm