Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövit

 

Svanen är en ängel
med oskuldens
vita vingar

~~*~~

Hon böjer sin nacke
och lyfter vingarna
till
kärleksdans

~~*~~

med grace
och
elegans

~~*~~

Men stolt
lyfter hon mot
himlen

~~*~~

för hennes kärlek
är evig

~~*~~

bara när prinsen
bugande och
ömt

~~*~~

vunnit hennes
hjärta

~~*~~

i själsfränders
eviga dans

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 21:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra vännen, tänkt och skrivet samt satt på pränt. Ger läsupplevelse. Fint innehåll. Uderbart och så. Smärtsamt sant. Applåderar texten. Inser det fina. Bra upplagt. kreativ insatts. Känner mig lite känslosam efter läsningen. Känsligt med viss råhet. Snyggt komponerat. Visuellt starkt. Ger med sig. Spännande upplägg. Eventuellt lite för lite konsens. Ger uttrycksfulla bilder. Lite svårläst. Bra sådär, du vet. Jag blir lite trött efter läsningen. Ja, så är det. Ger en konsistens av livet. En typisk text av dig. Ja. Du är bra här.Inlevelsefullt. Bokstaverat och bra. Bra du!En dikt med pondus. En eller flera poäng har du. Känner mig nu mer levande efter läsningen.
Bra strofindelning. Lite fragment finns dock med. Lite svårt att greppa vissa ord. Efter läsningen så känner jag att en viss del av mig domnar bort. Lite orytmiskt är det nog ändå. Snart går jag nog och lägger mig. Men inte på grund av din text. Du kan utarbeta början mer, samt även få ett bättre knorr på slutet. Jag kommer nog att få mardrömmar om änglar inatt.
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga