Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världar ifrån varandra

Vi skriver samma sånger du och jag

Världar ifrån varandra

Målar vi tavlor med samma färger

Håller inne med samma hemligheter

Gråter samma tårar

Och ler samma sneda leende


Vi skriver samma sånger du och jag

Världar ifrån varandra

Och aldrig någonsin ska vi sjunga dem tillsammans





Fri vers av Line W
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-11 00:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker!
2011-03-12

  Lars E Jönsson
Jag kan inte sjunga
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W