Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAFTLÖS






Bräcklighet

förtär

förgiftar innanhav




Respit

andningshål

en källa




Krackelerat

är sinnet

ömsar tillvaro




Svag

på gränset till

sammanbrott




Förbön

styrka

fyll mig med




Den inre

jordfelsbrytaren

måste hålla




Oh Gud håll mig!



Säkringar

har gått några

bytts i förtvivlan




Renovering

pågår

tillträde förbjuden




Obehöriga äga

ej tillträde

missbruk beivras




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-11 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Amen!

"Oh Gud håll mig!"

@nn
2011-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är nära den som har ett öppet hjärta.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar