Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan


Det paket jag erhöll
med önskan om motprestation
ledsen, det gör ingen nytta
behåll det


Den present du gav mig
för att du skulle känna dig givmild
tyvärr, försök göra dig ädel
på annat sätt


Den gåva du skänkte mig
i tysthet, för att glädja mig
gåvan du gav mig av kärlek
tackar jag ödmjukt för
och jag kommer att ge dig
hundrafalt tillbaka




Fri vers av Nic
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-12-16 21:00



Bookmark and Share


  Rublev
starka och visa ord
för mig handlar den här dikten
om hela mitt liv...
om gränserna mellan liv och död
mellan kärlek och likgiltighet
2006-01-07

  rebecca d
tyckte om innehållet:)
2005-12-17

  prinscess VIP
vad vacker
älskar det sista stycket mycket
mycket bra skrivet
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic