Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
549 Max Factor Nailfinity


Red Passion


Tänkte på dig
och köpte till mig
ett nagellack

för dagens lust
och nattens timma

med dess strimma
av månljus
från gardin

att röda naglar
som rubin
skulle glimma
i ditt hår

när du får
min kärlek




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-11 14:46



Bookmark and Share


  wildrose
Snyggt!
2011-04-16

    ej medlem längre
En hyllning till livet när det är som allra skönast...
2011-04-14

  Linda CH VIP
Gillar det sensuella i din dikt. Nice!
2011-03-22

  Anna*
DET var sensuellt och ursnyggt komponerat!
2011-03-13

    ej medlem längre
MORR, så sensuellt. Att vara en fluga på er vägg... *ler*
2011-03-11

  Ninananonia VIP
:) Hi,hi! Vackert!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP