Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi



Ett akvarieblomster i en öken
så kände jag mig, söta unga fröken,
när du på läppen drog.
Jag förklarade min kärlek,
och söta fröken smålog.
Så var min ungdom i destillat.
Så var min historia utan karat.

Men jag har rest mig och är trygg.
Och enligt somliga damer, dessutom snygg.







Fri vers av Janjohan
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan