Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket du stal


Tack för den stund
du stal från mig
stölden från mitt medvetande


det ögonblick
jag glömde mig själv
helt och hållet


och bara var
helt bortom
all verklighet


hade jag
hunnit fundera
skulle jag aldrig vågat


så tack
för att du
vågade stjäla mig




Fri vers av Nic
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-12-16 21:16



Bookmark and Share


  rebecca d
o men den var ju för söt. Jättefint!
2005-12-17

  prinscess VIP
vad vacker dikt
får en känsla att du har hamnat i kärlekens sötma för en stund
mycket bra skrivet
du får högsta betyg av mig
2005-12-16

    Jonas Blomberg
"annan" vågar göra det du skulle "vilja" våga göra.
2005-12-16

    Jonas Blomberg
jag vet inte vad jag kan skriva mer än att jag älskar denna text. jag uppfattar den som att någon anna vågar göra det du skulle våga göra. :)
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic