http://www.youtube.com/watch?v=t_No9V1y0vI&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Hijo de La Luna" igen - Haggard:
http://www.youtube.com/watch?v=t_No9V1y0vI&feature=related




vem är du

 

 

*
vem är du som vacker vandrar stigen
och trotsigt tänder lågor
sirligt sänder drömmar gång på gång med sång

vem är du som nidigt nekar svaren
på mina vävda bilders frågor
fäster mina sömmar efter strikt och spårrätt gång

lägger räls för mina tåg och kör dem inkognito
under livets största vågor
talat dödens många ord som livets plågosång

resan är en resa genom eld och svarta natten
en resa med en enda skuld;

Betala Solens gåva utav guld
med Månens silvervatten
*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-11 19:34



Bookmark and Share


  Hans Christian
"Betala Solens gåva utav guld med Månens silvervatten" Bland det vackraste jag läst på länge, och jag läser mkt på den här sidan :o)
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri