Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min 1:a riktiga kärlek Samuel, vårat 1:a telefonsamtal.


Det svåra samtalet

Hjärtat slår miljoner slag,

jag tappar snart mitt andetag,

en känsla av nervositet,

och mycket mer som ingen vet,

skakningar går genom min kropp,

kan det inte bara ta stopp,

Snart hör jag ett pipande ljud,

Jag blundar och tänker "herre gud",

Min darrande hand tar och svarar,

Fast jag knappt det klarar,

men sen när jag hör din vackra röst,

så blir det min stora tröst.




Fri vers av Luma
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-11 23:50



Bookmark and Share


    Mymlan.
Åh, jag känner igen mig! Finns inte mycket som är läskigare än det du beskriver. Men så skönt när man har klarat av det.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma