Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär mej itu

Dina ord skär inuti mej.
Hjärtat sipprar ut blod.
Du vet så väl att du är viktig.
Men väljer ändå att skära sönder mej.
Du vet precis vad du ska säga, göra
För att manipulera, skada och förgöra det lilla du har kvar.
Ta din slöaste kniv.
För du har gjort mej van vid smärtan.
Jag trodde en gång att allt skulle förändras.
Men jag vet nu att det är försent.




Fri vers av Luma
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-21 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma