Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet.

Tomheten omsluter mej...förminskar mej.
Jag har ingen tidsuppfattning.
Tyngden inom mej greppar hårdare tag.
Ingenting blir som det var.
Hur ska jag kunna bli lycklig...när jag bara känner tomhet.




Fri vers av Luma
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-27 04:34



Bookmark and Share


  Gin83
Jättestark

Omtumlande och känslosam

Kändes att läsa
2017-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
låt du uppfyllas inom dig
uppfyllas av dig själv

din divinitet
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma