Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är som jag

Långa, meningslösa timmar av ensamhet
Stark längtan efter förståelse
Men ingen är som jag
Är jag en egoist?
Kanske för desperat efter sympati
Kom och dela min sorg, frustration,skam och tyngd.
De känslor jag blivit tilldelad av andra
Jag vill skrika ut till världen
Men är för rädd för att mötas av tystnad.
Ingen vet om mina sprickor
Och ingen vill veta varför..
Varför skulle man bli förstådd?
För det är ju bara livet.
Och livet är hårt, ensamt och rått.




Fri vers av Luma
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-10 22:47



Bookmark and Share


  Stay Golden
Mon chéri man kan inte bära världens tunga ondska, den till världen tillhör.
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma