Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sentimental sörja ;)


hör hur vinden viskar ditt namn

Står stilla på min balkong ser månen lysa
hör hur vinden blåser i mitt öra
längtan efter närhet
en önskan att du fanns
bara någon för mig
en kärlek
en människa att älska
en människa som vill älska mig
jag står här i natten
känner dina armar runt mig
känner dina varma läppar mot min hals
känner hur jag fylls av längtan efter någon som aldrig fanns
hör hur vinden viskar ditt namn




Fri vers av Zmultron
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-12-17 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron